БРАНИЦА ЗА ИТНИ 911 : Не-итни 250-995-7654
14 Oct, 2021

Полицискиот буџет за 2022 година додаде службеници да се занимаваат со новите прашања, да ја зајакне јавната безбедност

Датум: 14 октомври 2021 година Денес полицијата на Викторија и Есквималт [...]

18 Сеп, 2021

Полициски одбор на Викторија и Есквималт | Градоначалниците помагаат и Дежардините, копретседателите на полицискиот одбор Изјава за нападот врз началникот Манак на споменикот на Шантал Мур

Градоначалниците помагаат и Дежарден, копретседател на полицискиот одбор Изјава за напад [...]

9 Фев, 2021

Објавување на клучните документи поврзани со Рамковниот договор за полиција на Викторија/Есквималт

Датум: вторник, 9 февруари 2021 година Објавување на клучните документи поврзани [...]

15 Сеп, 2020

Полицискиот одбор на Викторија и Есквималт му го продолжи мандатот на началникот Манак до 2024 година

Викторија, п.н.е. - Полицискиот одбор на Викторија и Есквималт е [...]

Оди до врвот