Контактирајте нѐ

Бирајте 911 за сите опасни по живот ситуации и кривични дела во тек.

Бирајте 250-995-7654 за сите неитни повици за сервис.

Онлајн известување

Можете исто така да пријавите злосторства кои не се во тек каде што немате познати информации за сомнителните (како на пример откривање на вашето возило упаднато) како и сообраќајни поплаки онлајн на https://vicpd.ca/services/report-a-crime-online.

Зграда на главниот штаб

850 Каледонија авенија, Викторија, п.н.е. V8T 5J8

Работно време на рецепцијата: 8:30 до 4:30 часот, од понеделник до петок.

Штабот на дивизијата Esquimalt

1231 Esquimalt Road, Esquimalt, BC V9A 3P1

Работно време на рецепцијата од 8:30 до 5 часот, од понеделник до петок.

Ве молиме користете го формуларот подолу за да не контактирате за општи прашања, прашања за медиумите, прашања за регрутирање, прашања за слобода на информации, прашања за апликации за проверка на полициски информации, прашања за веб-страници или општи прашања. Не можеме да прифаќаме повици за услуга преку овој формулар. Можете да пријавите инциденти за кои немате сомнителни информации онлајн овде: https://vicpd.ca/services/report-a-crime-online, во спротивно јавете се на (250) 995-7654. Ве молиме јавете се на 911 за опасни по живот ситуации и злосторства во тек.

Контакт форма

Име(Задолжително)
Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.

Нашите локации

Зграда на главниот штаб

850 Каледонија авенија,
Викторија, BC V8T 5J8
Канада

Ескималт дивизија

1231 Esquimalt Rd.,
Esquimalt, BC V9A 3P1
Канада