VicPD секогаш се стреми да биде што е можно потранспарентен и одговорен. Затоа лансиравме Отворете VicPD како едношалтерски центар за информации за полицискиот оддел во Викторија. Овде ќе ја најдете нашата интерактивна Контролна табла на заедницата VicPD, нашата онлајн Картички за извештај за безбедност на заедницата, публикации, и други информации кои ја раскажуваат приказната за тоа како VicPD работи кон својата стратешка визија за Заедно побезбедна заедница.

Порака на началникот на Констабл

Во име на полицискиот оддел на Викторија, ми претставува задоволство да ви посакам добредојде на нашата веб-страница. Од своето основање во 1858 година, полицискиот оддел на Викторија придонесе за јавната безбедност и живоста на соседството. Нашите полицајци, цивилни вработени и волонтери гордо им служат на градот Викторија и на општината Ескималт. Нашата веб-страница е одраз на нашата транспарентност, гордост и посветеност кон „Побезбедна заедница заедно“.

Најнови ажурирања на заедницата

8Август, 2022

VicPD апелира за јавна помош во Шпанија за лоцирање на исчезнатиот човек со висок ризик Скот Греам

Август 8th, 2022|

Датотека: 22-26749 VicPD апелира за јавна помош во Шпанија за лоцирање на исчезнатиот човек со висок ризик Скот Греам Викторија, п.н.е. [...]

5Август, 2022

Објавена нова фотографија додека ја продолжуваме нашата потрага по исчезнатиот човек со висок ризик Дејвид Џонстон

Август 5th, 2022|

Датум: петок, 5 август 2022 година Датотека: 22-28351 Викторија, п.н.е. - Инспекторите објавуваат нова фотографија од исчезнатиот човек со висок ризик Дејвид Џонстон. Дејвид е опишан како 63-годишен кавкаски маж, висок шест метри, со средна градба. Дејвид има сива боја [...]

Прикажи повеќе ажурирања на заедницата