VicPD секогаш се стреми да биде што е можно потранспарентен и одговорен. Затоа го лансиравме Open VicPD како едношалтерски центар за информации за полицискиот оддел на Викторија. Овде ќе ја најдете нашата интерактивна табла на заедницата VicPD, нашите онлајн квартални извештаи, публикации и други информации што ја раскажуваат приказната за тоа како VicPD работи кон својата стратешка визија за „Побезбедна заедница заедно“.

Стратешки план

Анкета на заедницата

Мапи за криминал

Новости во заедницата

публикации