Услуги

Пријавете инцидент преку Интернет

Треба да пријавите инцидент, но не можете да влезете во станицата и не сакате да чекате на телефон? Пријавете директно од вашиот компјутер, паметен телефон или таблет.

Проверки на полициски информации

Полицискиот оддел на Викторија спроведува полициски проверки на информации само за жителите на градот Викторија и населено место Есквималт. Нерезидентите треба да аплицираат во нивната локална полициска агенција.

Барање за враќање на имотот

Сите враќања на имот бараат закажан термин. За да побарате состанок, ве молиме пополнете го онлајн формуларот за да може нашите вработени во Секцијата за изложба да договорат соодветно време со вас.

Слобода на информации

Полицискиот оддел на Викторија ја поддржува и охрабрува отворената и транспарентна комуникација со јавноста. Разбираме дека од време на време, барањата за слобода на информации се поднесуваат со импликација дека информациите што се бараат се од јавен интерес и се важни за јавноста да ги знае.