Патување во САД

Ако ви треба посебна дозвола за да ја преминете границата во Соединетите Држави поради вистинска или сомнителна криминална активност, можеби ќе треба да добиете „Ослободување од САД“ од Министерството за правда на Соединетите држави.

За повеќе информации за аплицирање за откажување, ве молиме контактирајте:

Ако ви требаат отпечатоци од прсти за да ги пополните формуларите C216, ве молиме контактирајте со комисионерите 250 727-7755.