VicPD po përpiqet gjithmonë të jetë sa më transparent dhe i përgjegjshëm. Kjo është arsyeja pse ne kemi nisur Hapni VicPD si një qendër e vetme për informacion në lidhje me Departamentin e Policisë Victoria. Këtu do të gjeni interaktivin tonë Paneli i Komunitetit VicPD, tonë online Kartat e Raportit të Sigurisë në Komunitet, publikime, dhe informacione të tjera që tregojnë historinë se si VicPD po punon drejt vizionit të saj strategjik të Një komunitet më i sigurt së bashku.

Mesazhi i shefit të policisë

Në emër të Departamentit të Policisë Victoria, kam kënaqësinë t'ju mirëpres në faqen tonë të internetit. Që nga themelimi i tij në 1858, Departamenti i Policisë Victoria ka kontribuar në sigurinë publike dhe gjallërinë e lagjes. Oficerët tanë të policisë, punonjësit civilë dhe vullnetarët i shërbejnë me krenari qytetit të Viktorias dhe qytetit të Esquimalt. Faqja jonë e internetit është një pasqyrim i transparencës, krenarisë dhe përkushtimit tonë drejt “Një komunitet më të sigurtë së bashku”.

Përditësimet më të fundit të komunitetit

20Mar, 2023

Esquimalt – A është kjo karroca juaj?

March 20th, 2023|

Date: Monday, March 20, 2023 File: 23-9902 Victoria, BC – Esquimalt Division officers are asking for your help as we work to reconnect a baby stroller with its family. Esquimalt Division officers were called just after 7 pm [...]

20Mar, 2023

PËRDITËSIM | Identifikohet i dyshuari për sulm në restorant

March 20th, 2023|

Date: Monday, March 20, 2023 File: 23-9187 Victoria, BC – Thanks to tips from members of the public, officers have identified a man who was the subject of a suspect identification alert Friday. Officers asked for assistance in [...]