Kaping: Jumaah, July 7, 2023 

Victoria, SM - Dinten VicPD ngabagéakeun Dr. Lydia Vallieres, anu ngagabung VicPD salaku psikolog in-house munggaran urang. 

Dr Vallieres diupahan salaku bagian tina Program Kabugaran sareng Dukungan VicPD, anu museurkeun kana inisiatif anu ningkatkeun kaséhatan psikologis sadayana pikeun sadaya staf VicPD. Strategi kesejahteraan ieu dumasar kana pendekatan kapamimpinan anu berorientasi kaséhatan anu didorong ku Grup Gawé Kaséhatan Mental sareng Kesejahteraan urang. 

Dr Vallieres kalawan perwira CSD

"Kami bungah ngabagéakeun Dr. Vallieres ka VicPD pikeun pangaweruh sareng pangalaman anu dibawa ka organisasi kami," saur Kapala Del Manak. "Fokus kami nyaéta pikeun ngadukung jalma-jalma urang, sareng karyana bakal ngalengkepan program sareng inisiatif anu kami parantos aya pikeun ngabantosan jalma-jalma dina padamelan atanapi nyangking aranjeunna saatos tatu setrés padamelan." 

Program sareng inisiatif anu parantos dilaksanakeun kalebet damel sareng Pulo Vancouver Saluareun Biru bab, a peer-dipingpin, organisasi nirlaba dedicated ka strengthening tur ngarojong kulawarga perwira penegak hukum di Kanada, jeung kreasi Tim Rojongan peer. Tim Rojongan Peer nyaéta sakelompok staf VicPD anu disumpah sareng sipil anu ngagaduhan pelatihan dina ketahanan trauma sareng bantosan krisis sareng anu nawiskeun dukungan, janten penghubung sareng ngabantosan ngahubungkeun individu ka jasa profésional.  

Dr Vallieres mangrupa tambahan penting pikeun perawatan koléktif sadaya staf VicPD sakumaha manehna geus fokus prakték klinis nya dina gawé bareng responders munggaran tur manehna geus latihan dina rupa-rupa jenis terapi. 

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.