Kaping: Jumuah, Séptémber 22, 2023 

file: 23-35179 

Victoria, SM - Jalma anu dipikahoyong Gordon Hansen parantos ditahan. Gordon janten subyek nawaran lega Kanada pikeun gantung parole dinten na saatos anjeunna gagal uih deui ka Fasilitas Perumahan Komunitas (CRF). 

 VicPD miharep jalma ngageter pikeun Gordon Hansen dikaluarkeun kamari soré. 

Gordon ditahan kamari sore di inti kota. Hatur nuhun ka sadayana anu ngabagi waspada jalma anu dipikahoyong ieu. 

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.