Kaping: Rebo, November 22, 2023 

file: 23-43157 

Victoria, SM - Panutupan jalan sareng gangguan lalu lintas anu signifikan diperkirakeun pikeun kota Victoria dinten Saptu, 25 Nopémber, pikeun Parade Santa Claus Peninsula Co-op ka-41.  

Bakal aya sababaraha penutupan jalan utama salami acara, kalebet: 

  • Belleville Street, antara Douglas Street sareng Menzies Street, bakal ditutup ti kira-kira jam 3:30 dugi ka jam 7:30. 
  • Menzies Street, antara Belleville Street jeung Superior Street, bakal ditutup ti kira 3:30 nepi ka 7:30.  
  • Jalan Pamaréntah, antara Jalan Humboldt sareng Jalan Superior, bakal ditutup ti jam 3:30 dugi ka jam 7:30. 
  • Jalan Humboldt, antara Jalan Pamaréntah sareng Jalan Douglas, bakal ditutup ti jam 4:30 dugi ka jam 7:30. 
  • Douglas Street, antara Belleville Street sareng Bay Street, bakal ditutup ti jam 4:30 dugi ka jam 7:30. 

 

Salila panutupanana, lalu lintas kendaraan moal tiasa nyebrang Douglas Street ti Belleville Street ka Bay Street. 

Telat sareng gangguan anu signifikan diperkirakeun lumangsung di kota Victoria salami parade sareng para hadirin kedah ngarencanakeun sumping awal. Pikeun ngaminimalkeun macet, kami nyorong lalu lintas kendaraan ka wétan pikeun nyingkahan sasak Johnston Street sareng ngarambat ngalangkungan sasak Bay Street. 

Patugas kami, sukarelawan sareng Konstabel Cadangan bakal hadir pikeun ngabantosan sadayana anu hadir dina acara éta aman. Hadirin ogé tiasa ngawaskeun kami Komunitas Rover, nu bakal di parade barengan tim urang. Pikeun apdet langsung ngeunaan acara dinten éta, kalebet panutupan jalan sareng inpormasi kaamanan umum, punten turutan kami dina X (baheulana Twitter) dina kami. @VicPDCanada Akun. 

Samentara, kaméra CCTV diawaskeun deployed 

Sapertos kajadian saacanna, urang bakal nyebarkeun kaméra CCTV samentawis anu diawaskeun pikeun ngadukung operasi urang pikeun mastikeun kasalametan umum sareng ngabantosan ngajaga arus lalu lintas. Panyebaran kaméra ieu mangrupikeun bagian tina operasi kami pikeun ngabantosan acara tetep aman, damai sareng ramah-kulawarga sareng saluyu sareng undang-undang privasi propinsi sareng féderal. Tanda samentawis aya di daérah pikeun mastikeun yén masarakat sadar. Kaméra bakal dileungitkeun saatos acara parantos réngsé. Upami anjeun gaduh masalah ngeunaan panyebaran kaméra samentawis kami, punten email [email dijaga].   

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.