Kaping: Kemis, November 23, 2023 

Victoria, SM - VicPD geus diterbitkeun sarta dibere 2023 Q3 Kartu Laporan Kasalametan Komunitas (CSRC) pikeun Victoria jeung Esquimalt 

Isuk ieu, Kapala Del Manak nampilkeun CSRC Q2023 3 ka Déwan Kota Victoria, ngabungkus période ngalaporkeun Q3. CSRC Q2023 3 pikeun Esquimalt dibere dina 20 Nopémber.   

Duanana laporan bisa diakses dina Buka VicPD, Hub hiji-eureun pikeun émbaran ngeunaan Departemen Pulisi Victoria.    

 

Disorot kuartal ieu nyaéta biaya lembur sareng karugian waktos dina laporan shift pikeun 2022, anu negeskeun kabutuhan urang pikeun nyewa perwira anyar sareng ngalaman pikeun ngeusian paménta anu terus-terusan pikeun shift tambahan pikeun nyayogikeun kasalametan masarakat salami acara sareng demonstrasi, sareng pikeun ngeusian para perwira jauh. ti pagawéan. VicPD boga tujuan pikeun nyewa 24 perwira anyar dina 2024. 

Salian usaha rekrutmen kami, VicPD komitmen pikeun ngadukung perwira sareng staf ayeuna, sareng nembé parantos investasi dina sababaraha inisiatif kaséhatan sareng kabugaran kalebet psikolog in-house, perwira reintegrasi, jeung anjing campur stress operasional.  

Minat hususna pikeun warga Victoria, maling sapédah turun sacara signifikan dina taun ieu, sareng sadayana turun ampir 50% ti 2015. Nempo data ngeunaan maling sapédah dina Émbaran Komunitas Victoria, dina tab Operasional Update. 

Kartu laporan ogé nyayogikeun kasimpulan file anu penting, upaya pencegahan kajahatan sareng kagiatan ngalibatkeun masarakat di Kota sareng Kelurahan ti 1 Juli dugi ka 30 Séptémber 2023.   

-30-  

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD sareng bantosan kami ngajantenkeun Victoria sareng Esquimalt janten komunitas anu langkung aman.