Kaping: Senén, December 4, 2023 

file: 23-45044 

Victoria, SM - Unit Kasalametan Umum Greater Victoria nangkep saurang lalaki saatos anjeunna nyepetkeun kendaraanna nuju demonstran nalika demonstrasi di Legislatif SM dinten Minggu. 

Teu lami saatos jam 2 sonten dinten Minggu, 3 Désémber, saurang lalaki ditahan saatos anjeunna nyetir kendaraanna kana trotoar di 500-blok Belleville Street, ampir nyerang demonstran. Anjeunna ditahan pikeun Serangan kalayan Pakarang sareng Operasi Bahaya Kendaraan Bermotor. Teu aya deui panangkepan anu dilakukeun, sareng demonstrasi tiasa diteruskeun tanpa aya kajadian anu sanés. 

Kusabab kajadian ieu masih ditalungtik, detil langkung seueur henteu tiasa dibagikeun ayeuna. 

VicPD ngadukung hak sadayana pikeun démo anu aman, damai sareng sah, sareng naroskeun ka sadaya warga pikeun hormat kana hak ieu. Aktivitas anu ngabahayakeun atanapi henteu sah bakal teras-terasan dipasihan de-escalation sareng penegak.    

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.