Kaping: Kemis, Pebruari 15, 2024 

file: 22-31443 

Victoria, SM - Dina Senén soré, Brandon Wildman dihukum 42 bulan panjara sanggeus disabit tujuh diitung tina panipuan Dina $5,000 pikeun runtuyan frauds rental canggih ngalibetkeun lolobana rentals pakansi jangka pondok. 

Antara Maret sareng Juli 2022, Brandon Wildman, 43 taun, nipu salapan korban langkung ti $ 9,000 dina deposit karusakan sareng pamayaran nyéwa bulan kahiji.  

Patugas ngamimitian panalungtikan anu ngagabung ka Wildman dina bulan Agustus 2022 saatos perhatikeun kamiripan dina katerangan kasangka dina panipuan anu dilaporkeun "penipuan sewa". Penyidik ​​ditangtukeun yén Wildman patepung jeung calon tenant, némbongkeun aranjeunna unit dina rupa-rupa wangunan apartemen kota jeung nyandak karuksakan atawa deposit kaamanan mimitian ti $ 750 ka $ 2,250.  

Wildman nganggo sababaraha landian nalika ngahubungi korban sareng nyandak pembayaran ku kas atanapi e-transfer. Poto Wildman aya di handap. 

Poto Brandon Wildman 

Dina sababaraha kasus, Wildman bakal asup kana perjanjian ngajakan tinulis sareng calon panyewa, kadang-kadang nyayogikeun fob konci pikeun gedong anu diklaim Wildman bakal diaktipkeun nalika nyéwa dimimitian. Nalika tanggal pindahna ngadeukeutan, Wildman bakal ngeureunkeun komunikasi sareng calon panyewa, sababaraha anu teras terang yén unit anu aranjeunna nyéwa saleresna mangrupikeun sewa liburan jangka pondok.  

Dina 12 Pébruari, Wildman dihukum 42 bulan panjara sarta maréntahkeun pikeun mayar restitusi ka korban sanggeus dileupaskeun tina tahanan. Convictions kriminal Wildman urang saméméhna ngawengku dalapan convictions pikeun panipuan.  

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.