Kaping: Salasa, February 20, 2024 

Victoria, SM - VicPD geus diterbitkeun sarta dibere 2023 Q4 Kartu Laporan Kasalametan Komunitas (CSRC) pikeun Victoria jeung Esquimalt.   

Dina 15 Pebruari, Kapala Del Manak nampilkeun CSRC Q2023 4 ka Déwan Kota Victoria, ngabungkus période ngalaporkeun Q4. CSRC Q2023 4 pikeun Esquimalt dibere dina 12 Pebruari.    

Duanana laporan bisa diakses dina Buka VicPD, Hub hiji-eureun pikeun émbaran ngeunaan Departemen Pulisi Victoria.     

Kaasup dina kuartal kaopat nyaéta Ringkesan Taunan urang, anu nyayogikeun gambaran tina prestasi dina Rencana Strategis kami pikeun ngadukung kaamanan masarakat, ningkatkeun kapercayaan masarakat, sareng ngahontal kaunggulan organisasi. Kasohor taun ieu nyaéta dampak tina reorganisasi garis hareup urang.  

Fokus konci tina Rencana Strategis kami nyaéta usaha rekrutmen sareng ingetan, kalebet parobihan anu penting pikeun mastikeun kaséhatan méntal sareng kesejahteraan para perwira urang. Dampak ieu katempona ngaliwatan paningkatan 20 persen kana kakuatan deployable urang saprak 2021 (persentase perwira urang pinuh deployable kana tugas policing), nandaan mulang ka tingkat pra-pandémik. Taun 2023, kami ngabagéakeun 16 perwira anyar sareng tujuh perwira anu berpengalaman ka kulawarga VicPD.  

Salaku tambahan, Sukarelawan VicPD sareng Konstabel Cadangan nyumbangkeun ampir 15,000 jam sukarelawan di 2023; paningkatan sataun-leuwih-taun 3,500 jam. Program anu kuat ieu terus maénkeun peran anu penting dina ngadukung visi urang Hiji Komunitas Aman Babarengan, bari ogé nyadiakeun progression alam nuju karir di penegak hukum. 

Kartu laporan ogé nyayogikeun kasimpulan file anu penting, upaya pencegahan kajahatan sareng kagiatan ngalibatkeun masarakat di Kota sareng Kelurahan ti 1 Oktober dugi ka 31 Désémber 2023.    

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.