Kaping: Jumaah, February 23, 2024 

file: 24-6074 

Victoria, SM – Dina 20 Pébruari, ngan sanggeus 8:00, perwira patroli hadir dina 100-blok Jalan Menzies pikeun laporan perampokan ngalibetkeun genep nonoman. 

Korban ngalaporkeun yén aranjeunna nuju ka bumi ti toko grosir ku skateboard nalika sakelompok nonoman ngadeukeutan aranjeunna. Salah sahiji tersangka nunjuk péso ka korban sarta nyandak sababaraha barang maranéhanana. 

Patugas anu ngaréspon milarian daérah éta sareng mendakan kelompok nonoman umur sakola caket dieu. Barang korban dipulangkeun ka aranjeunna sareng pamuda anu nganggo péso ditéwak sareng engké dileupaskeun dina bewara penampilan kalayan tanggal pangadilan anu bakal datang. 

Panalitian nuju lumangsung sareng detil langkung seueur henteu tiasa dibagikeun ayeuna. 

Ngahalangan Kekerasan Pamuda - Perhatian Utama Pikeun VicPD 

Dina 2022, VicPD ngabales kekerasan nonoman lumangsung di kota Victoria, kalawan sababaraha peuting ningali leuwih 150 nonoman gathering sarta committing sagala rupa kalakuan mischief, assaults acak, sarta konsumsi publik ubar atawa alkohol. 

VicPD terus gawé bareng mitra masarakat kaasup mitra policing régional urang, distrik sakola, kolot, jeung caregivers, ku babagi informasi sarta digawé pikeun alamat kabiasaan ieu. Conto strategi 'pencegahan sareng intervensi' ieu nyaéta Tim Layanan Pemuda Mobile (MYST), anu mangrupikeun unit régional anu nyayogikeun jasa dina CRD ti Sooke ka Sidney. Mitra MYST hiji perwira pulisi sareng pembimbing nonoman pikeun ngadukung nonoman berisiko tinggi anu sering ditargetkeun pikeun eksploitasi seksual atanapi rekrutmen geng. Diajar langkung seueur ngeunaan MYST ku ngadangukeun épisode na dina Podcast True Blue Union Pulisi Kota Victoria Ieuh.  

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.