Kaping: Rebo, March 13, 2024 

file: 24-8742 

Victoria, SM - Patugas ti Greater Victoria Emergency Response Team (GVERT) sareng VicPD Patrol nangkep hiji tersangka ti anu dilaporkeun tusuk tadi wengi. 

Dina 12 Maret, kira-kira jam 9:30, patugas ngaréspon kana laporan tusukan di gedong padumukan multi-unit di 200-blok Michigan Street. Patugas lokasina korban di luar unit jeung diangkut ka rumah sakit dimana aranjeunna dirawat pikeun tatu non-ngancam kahirupan. 

Tersangka nampik kaluar tina tempatna sareng ngahalangan diri di jero suite. Patugas neruskeun pikeun ngamankeun wewengkon sarta mamatahan tatanggana pikeun panyumputan di tempat. 

Anggota GVERT, kaasup Negotiators Krisis dilatih, dihadiran adegan jeung digawé pikeun ngabéréskeun kajadian peacefully sababaraha jam. Nanging, usaha éksténsif pikeun komunikasi sareng kasangka sareng ngaleungitkeun kaayaan éta ngagaduhan kasuksésan minimal.  

Kira-kira jam 6 isuk-isuk ieu, Waran pikeun asup ka harta éta dikabulkeun ku Kaadilan Yudisial. anggota GVERT breached panto ka tinggal jeung ditahan kasangka tanpa kajadian. 

Tersangka tetep ditahan. 

Panaliti ieu nuju lumangsung sareng detil langkung seueur henteu sayogi ayeuna.  

-30- 

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.