Kaping: Kemis, 21 Maret 2024

file: 24-9770

Victoria, SM - Patugas Patroli VicPD, Analis Kacilakaan, sareng Unit Forensic Identification Services (FIS) nalungtik kacilakaan kandaraan motor anu kajantenan tadi wengi caket Douglas Street sareng Bay Street.

Rebo, 20 Maret, ngan sanggeus 10:30 pm, hiji perwira ngalakonan patrols proaktif di Victoria datang di sakuliah kacilakaan kandaraan motor anu lumangsung deukeut simpang Douglas Street jeung Bay Street. Aub dina kacilakaan éta mobil, treuk, jeung beus SM Transit. Hareupeun mobil ieu engulfed dina seuneu jeung perwira ngarespon, barengan nu aya, aman ngaluarkeun supir jeung panumpang.

Sababaraha saksi nyatakeun yén aranjeunna ningali mobil anu ngumbara ka kidul di Douglas Street kalayan laju anu gancang, nalika éta lampu beureum sareng tabrakan sareng sisi treuk anu nuju ka wétan di Bay Street. Salaku hasil tina dampak, treuk nu ngahubungan hareup beus SM Transit iinditan kalér on Douglas Street.

"Aya panumpang dina dewan beus dina waktu tabrakan, tapi euweuh tatu signifikan dilaporkeun ti beus," SM Transit dikonfirmasi. "Beus ngalaman karusakan anu signifikan dina tungtung payun nalika kajadian éta, sareng akibatna kaleungitan jasa. BC Transit hatur nuhun jasa darurat sareng Pengawas Transit pikeun réspon gancangna.

Supir treuk narima tatu serius jeung kamungkinan ngarobah hirup, sedengkeun supir jeung panumpang mobil ngalaman tatu minor. Tiluanana diangkut ka rumah sakit pikeun dirawat.

Analis Kacilakaan VicPD ngahadiran adegan tabrakan sareng sampel getih dikumpulkeun ti supir mobil pikeun nangtukeun naha aya gangguan.

Rincian langkung seueur henteu sayogi ayeuna kusabab panyelidikan nuju lumangsung.

-30-

Kami milarian calon anu mumpuni pikeun jabatan pulisi sareng sipil. Pamikiran ngeunaan karir di layanan publik? VicPD mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Miluan VicPD tur mantuan kami sangkan Victoria jeung Esquimalt komunitas aman babarengan.