Kaping: Jumaah, Maret 22, 2024 

file: 1991-10349 

Victoria, SM - Penyidik ​​​​neraskeun padamelan na nalika urang nyirian ulang taun leungit Michael Dunahee 33 sababaraha taun ka pengker. 

Dina 24 Maret 1991, kira-kira jam 12:30 WIB, Michael Dunahee, opat taun, ngiles ti wewengkon tempat kaulinan Blanshard School, ngan teu jauh ti kulawargana. Seueur kulawarga sareng panongton anu aya di daérah éta dina waktos éta pikeun pertandingan maén bal. Pilarian éksténsif dibuka pikeun Michael, anu ngalibatkeun ratusan sukarelawan sareng pulisi ti sababaraha instansi. 

Taun 2021, pikeun nandaan 30 taun ti saprak Michael terakhir katingali, kami ngaluncurkeun vicpd.ca/michaeldunaheetips - portal tip online khusus. Ratusan tip parantos katampi sareng teras ditalungtik. 

Panalungtikan ngeunaan leungit Michael Dunahee urang tetep salah sahiji investigations jalma leungit pangbadagna di Kanada. 

Upami Anjeun gaduh informasi ngeunaan leungit Michael Dunahee urang, mangga buka vicpd.ca/michaeldunaheetips atanapi ngahubungan VicPD urang dedicated Michael Dunahee Tip Line pa 250-995-7444. Sadaya anu diperyogikeun nyaéta hiji jalma pikeun mawa Michael ka bumi. 

Miluan The Michael Dunahee 'Keep The Hope Alive' Walk / Run 

Kulawarga Michael parantos ngajantenkeun tragedi janten usaha akar rumput pikeun ngajagaan kulawarga sanés. The taunan Michael Dunahee 'Keep The Hope Alive' Walk / Run geus fixture di masarakat urang. Unggal taun, kulawarga ngajalankeun atawa leumpang pikeun nandaan leungit Michael sarta nyorot pilarian on-akang. Kabéh duit dikumpulkeun mana ka Child Teangan SM. Wakil Kapala VicPD Jason Laidman bakal ngiringan kulawarga Dunahee salami ngajalankeun taun ieu sareng sababaraha perwira VicPD bakal hadir pikeun ngabantosan sadayana anu hadir. Diajar langkung seueur atanapi ngadaptar pikeun ngajalankeun di dieu: 2024 - Michael Dunahee Tetep Harapan Hirup - Roster Balapan - Pendaptaran, Pemasaran, Penggalangan dana 

-30-