Kaping: Kemis, 6 Juni 2024 

file: 24-19326 

Victoria, SM – CCTV samentara bakal deployed, sarta disruptions lalulintas diharepkeun pikeun démo rencanana Saptu ieu, 8 Juni. Démo bakal dimimitian kira-kira jam 3:XNUMX sarta lumangsung kira-kira dua jam.  

VicPD ngakuan hak dulur urang pikeun kabébasan éksprési sareng rapat anu sah, sareng nunjukkeun di tempat umum, kalebet jalan-jalan, anu ditangtayungan ku Piagam Hak sareng Kabebasan Kanada. Sanajan kitu, pamilon ngingetkeun yén éta inherently unsafe mun Maret di jalan kabuka, sarta yén maranéhna ngalakukeun kitu dina resiko sorangan.  

Pamilon ogé dipénta pikeun ngémutan wates-wates démo anu sah. VicPD urang Pituduh Demonstrasi Aman sareng Damai ngandung inpormasi ngeunaan hak sareng kawajiban demonstrasi damai. 

Patugas bakal aya di situs, sareng tugas urang nyaéta ngajaga katengtreman sareng ngajaga kasalametan umum pikeun sadayana. Kami kabiasaan pulisi, sanés kapercayaan. Paripolah anu ngabahayakeun atanapi henteu sah nalika demonstrasi bakal dipasihan de-escalation sareng penegak. 

Samentara, Kaméra CCTV diawaskeun dipasang 

Kami bakal nyebarkeun kaméra CCTV samentawis anu diawaskeun pikeun ngadukung operasi kami pikeun mastikeun kasalametan umum sareng ngabantosan aliran lalu lintas. Panyebaran kaméra ieu mangrupikeun bagian tina operasi kami pikeun ngadukung kasalametan komunitas sareng saluyu sareng undang-undang privasi propinsi sareng federal. Tanda samentawis aya di daérah pikeun mastikeun yén masarakat sadar. Kaméra bakal dileungitkeun saatos démo parantos réngsé. Upami anjeun gaduh masalah ngeunaan panyebaran kaméra samentawis kami, punten email [email dijaga]. 

-30-