Tentang Kami

Departemen Pulisi Victoria diadegkeun dina 1858 sareng mangrupikeun jabatan Pulisi pangkolotna di kuloneun Great Lakes. Patugas pulisi, staf sipil sareng sukarelawan urang bangga ngalayanan Kota Victoria sareng Township of Esquimalt.

Tujuan wisata anu kasohor di dunya, Kota Victoria perenahna di ujung kidul Pulo Vancouver. Ibukota British Columbia sareng Township of Esquimalt mangrupikeun bumi Armada Pasifik Angkatan Laut Kanada.

tetempoan

Hiji Komunitas Aman Babarengan

misi

Nepikeun kaunggulan dina kaamanan umum pikeun dua komunitas anu rupa-rupa ngaliwatan papacangan, pencegahan, policing inovatif sareng Perjangjian Kerangka.

gol

  • Ngarojong Kasalametan Komunitas
  • Ningkatkeun Kapercayaan Umum
  • Ngahontal Kaunggulan Organisasi

nilai

  • kajembaran ati
  • akuntabilitas
  • gawe babarengan
  • nepungan

Kapala Constable Del Manak

Kapala Constable Del Manak nuju ka-33 taun kapulisian. Anjeunna ngamimitian karir policing na sareng Dinas Pulisi Vancouver sareng ngagabung ka Dinas Pulisi Victoria di 1993, dimana anjeunna parantos ngajabat dina sababaraha bagian sareng kalungguhan. Kapala Manak naék pangkat Kapala Konstabel dina 1 Juli 2017 sareng anjeunna ngahormatan janten Kapala Polisi di kota tempat anjeunna lahir sareng ageung.

Kapala Manak nyaéta lulusan Program Akademi Nasional FBI sareng Program Kapamingpinan Pulisi Universitas Dalhousie. Taun 2019, anjeunna réngsé Masters of Arts in Terrorism, Risk and Security Studies ti Simon Fraser University.

Taun 2011, Kapala Manak nampi Penghargaan Sersan Bruce MacPhail pikeun Keunggulan Akademis. Taun 2014, Kapala Manak diangkat jadi Anggota Orde Kehormatan Pasukan Polisi. Salaku tambahan, anjeunna nampi medali Jubilee Inten Ratu Elizabeth II sareng medali Layanan Teladan Polisi.

Kapala Manak parantos ngalatih seueur tim baseball, hoki sareng maén bal salami sababaraha taun sareng tetep aktip di masarakat.

Kaluaran Warta panganyarna

24Jul, 2024

Ngumumkeun Hasil Survei Komunitas VicPD 2024

Juli 24th, 2024|

Date: Wednesday, July 24, 2024  Victoria, BC –  VicPD is proud to release the results of our 2024 Community Survey.  Drawn from the responses of 946 participants who live or work in Victoria and [...]

24Jul, 2024

Tersangka Ditewak Dina Serangan Séksual Kekerasan 

Juli 24th, 2024|

Date: Wednesday, July 24, 2024  File: 24-25547  Victoria, BC – Yesterday evening, Detectives with VicPD’s Investigative Services Division (ISD) arrested a man believed to be responsible for a sexual assault that occurred in the early [...]

22Jul, 2024

Saksi Dipilarian Dina Panalitian Penyerangan Seksual Jalan Dermaga

Juli 22nd, 2024|

Date: Monday, July 22, 2024 File: 24-25547 Victoria, BC – VicPD Detectives are asking for your assistance locating and identifying a male suspect who sexually assaulted a female in the area of Wharf Street and Pandora Avenue, [...]