Layanan sidik jari

Pulisi Victoria nawiskeun jasa sidik pikeun warga Victoria sareng Esquimalt wungkul. Punten wartosan agénsi Pulisi lokal anjeun upami anjeun cicing di Saanich, Oak Bay atanapi West Shore.

jasa sidik nu ditawarkeun ngan dina Rebo.

Kami nawiskeun sababaraha jasa sidik sipil sareng jasa sidik anu diparéntahkeun ku pangadilan.

Layanan Sidik Sidik Sipil

Departemen Pulisi Victoria ngan ukur ngalaksanakeun Layanan Sidik Sidik pikeun alesan ieu:

  • Ngarobih Ngaran
  • Program Review Rékam Pidana
  • Pulisi Victoria - Cék Inpormasi Pulisi Sektor Rentan

Lamun merlukeun prints pikeun alesan naon teu didaptarkeun di luhur, mangga ngahubungan Commissionaires di 250-727-7755 atanapi lokasina di 928 Cloverdale Ave.

Saatos tanggal sareng waktos janjian anu dikonfirmasi, mangga hadir ka lobi 850 Caledonia Ave.

Dina datangna, anjeun bakal diperlukeun pikeun:

  • Ngahasilkeun dua (2) lembar idéntifikasi pamaréntah;
  • Ngahasilkeun sagala bentuk narima advising yén sidik diperlukeun; jeung
  • Mayar waragad sidik anu lumaku.

Lamun teu bisa nyieun janjian Anjeun atawa kudu ngarobah waktu janjian Anjeun, mangga ngahubungan 250-995-7314. Entong hadir pikeun jasa sidik sidik sipil upami anjeun ngagaduhan gejala COVID-19. Punten nelepon kami sareng kami bakal resep ngajadwalkeun ulang janjian anjeun nalika anjeun raos langkung saé.

Jalma anu telat pikeun janjianna bakal dijadwalkeun deui pikeun tanggal engké.

Pangadilan-maréntahkeun Layanan Sidik

Turutan parentah dina Formulir Anjeun 10, dikaluarkeun dina waktu release Anjeun. Pangadilan-maréntahkeun jasa sidik ditawarkeun 8:30 AM - 10:00 AM unggal Rebo di 850 Caledonia Ave.