VicPD sok narékahan pikeun transparan sareng akuntabel sabisa-bisa. Éta sababna urang parantos ngaluncurkeun Buka VicPD salaku hub hiji-eureun pikeun émbaran ngeunaan Departemen Pulisi Victoria. Di dieu anjeun bakal mendakan interaktif kami Dasbor Komunitas VicPD, online urang Kartu Laporan Kasalametan Komunitas, publikasi, sarta informasi sejenna nu ngabejaan carita kumaha VicPD jalan ka arah visi strategis na Hiji Komunitas Aman Babarengan.

Pesen Kapala Constable urang

Atas nama Departemen Pulisi Victoria, éta senang kuring ngabagéakeun anjeun dina ramatloka kami. Kusabab ngadegna di 1858, Departemen Pulisi Victoria geus nyumbang ka kaamanan umum jeung vibrancy lingkungan. Patugas pulisi, pagawé sipil sareng sukarelawan urang bangga ngalayanan Kota Victoria sareng Township of Esquimalt. Situs wéb kami mangrupikeun cerminan transparansi, kareueus sareng dedikasi urang kana "Komunitas Langkung Aman Babarengan."

Apdet Komunitas panganyarna

26Nov, 2022

Patugas Tatu Salaku Lalaki Ditewak Salila Santa Claus Parade

November 26th, 2022|

Tanggal: Saptu, Nopémber 26th, 2022 File: 22-45178 Victoria, SM - A perwira VicPD digawé pikeun mantuan ngajaga Santa Claus Parade aman tur ramah-kulawarga ieu tatu sanggeus hiji lalaki perang jeung perwira anu néwak anjeunna sanggeus anjeunna. [...]

Tempo More Komunitas Apdet