Kartu Laporan Kasalametan Komunitas

VicPD nyadiakeun layanan pulisi ka dua kotamadya, Kota Victoria jeung Township of Esquimalt. Komponén tina perjanjian kerangka kalebet pangiriman Kartu Laporan Kasalametan Komunitas ku saparapat. Éta kalebet rupa-rupa statistik, sareng kasimpulan inpormasi jasa sareng tren pikeun duanana kotamadya pikeun unggal kuartal.

Ieu mangrupikeun Kartu Laporan Kasalametan Komunitas panganyarna:

Victoria - Q4 2023

Esquimalt - Q1 2024

Pébruari 2, 2024 Bisa 10, 2024

Laporan ieu diterbitkeun dina dinten aranjeunna dibere ka dua déwan masing-masing.

Émbaran Komunitas CSRC panganyarna | Victoria

Klik gambar pikeun nempo leuwih

Émbaran Komunitas CSRC panganyarna | Victoria

Klik gambar pikeun nempo leuwih

Émbaran Komunitas CSRC panganyarna | Esquimalt

Klik gambar pikeun nempo leuwih

Émbaran Komunitas CSRC panganyarna | Esquimalt

Klik gambar pikeun nempo leuwih