Township of Esquimalt: 2023 - Q4

Salaku bagian tina lumangsung kami Buka VicPD prakarsa transparansi, kami ngenalkeun Kartu Laporan Kasalametan Komunitas salaku cara pikeun tetep sadayana terang kumaha Departemen Pulisi Victoria ngalayanan masarakat. Kartu laporan ieu, nu diterbitkeun quarterly dina dua versi komunitas-spésifik (hiji keur Esquimalt jeung hiji keur Victoria), nawarkeun duanana informasi kuantitatif jeung kualitatif ngeunaan tren kajahatan, insiden operasional, sarta inisiatif Dursasana masarakat. Dipiharep, ngaliwatan babagi inpormasi proaktif ieu, warga urang gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan kumaha VicPD nuju ngalaksanakeun visi strategisna "Hiji Komunitas Aman Babarengan."

gambaran

Bagan (Esquimalt)

Telepon pikeun Service (Esquimalt)

Call for Service (CFS) mangrupikeun pamundut jasa ti, atanapi ngalaporkeun ka departemen pulisi anu ngahasilkeun tindakan naon waé ti departemen pulisi atanapi lembaga mitra anu ngalaksanakeun padamelan atas nama jabatan pulisi (sapertos E-Comm 9-1- 1).

CFS kalebet ngarékam kajahatan/kajadian pikeun tujuan ngalaporkeun. CFS teu dihasilkeun pikeun kagiatan proaktif iwal patugas ngahasilkeun laporan CFS husus.

Jenis telepon dibagi kana genep kategori utama: tatanan sosial, kekerasan, harta, lalu lintas, bantosan, sareng anu sanésna. Pikeun daptar telepon dina unggal kategori telepon ieu, mangga klik di dieu.

Tren taunan nunjukkeun panurunan dina total CFS dina 2019 sareng 2020. Kusabab Januari 2019, telepon anu ditinggalkeun, anu kalebet dina jumlah telepon sareng sering tiasa ngahasilkeun réspon pulisi, henteu deui direbut ku E-Comm 911/Polisi Dispatch. Puseur dina cara nu sarua. Ieu nyata ngurangan jumlah total CFS. Ogé, parobahan kawijakan ngeunaan telepon 911 anu ditinggalkeun tina telepon sélulér lumangsung dina bulan Juli 2019, teras ngirangan jumlah CFS ieu. Faktor tambahan anu ngirangan jumlah telepon 911 kalebet paningkatan pendidikan sareng parobihan kana desain telepon sélulér supados telepon darurat teu tiasa deui diaktipkeun ku hiji tombol push.

Parobahan penting ieu ditingali dina angka telepon 911 anu ditinggalkeun di handap ieu, anu kalebet dina total CFS anu ditampilkeun sareng seueur tanggung jawab pikeun panurunan total CFS panganyarna:

2016 = 8,409
2017 = 7,576
2018 = 8,554
2019 = 4,411
2020 = 1,296

Esquimalt Total Telepon pikeun Service - Ku Kategori, Quarterly

Sumber: VicPD

Esquimalt Total Telepon pikeun Service - Ku Kategori, taunan

Sumber: VicPD

VicPD Yurisdiksi Nelepon pikeun Service - Quarterly

Sumber: VicPD

VicPD Yurisdiksi Nelepon pikeun Service - Taunan

Sumber: VicPD

Kajadian Kajahatan - VicPD Yurisdiksi

Jumlah Kajadian Kajahatan (VicPD Yurisdiksi)

  • Kajadian Kajahatan telenges
  • Kajadian Kajahatan Harta
  • Kajadian Kajahatan lianna

Bagan ieu ngagambarkeun data anu paling sayogi ti Statistik Kanada. Bagan bakal diropéa nalika data énggal sayogi.

Kajadian Kajahatan - VicPD Yurisdiksi

Sumber: Statistik Kanada

Waktu Tanggapan (Esquimalt)

Waktos réspon dihartikeun salaku waktos anu elapses antara waktos telepon ditampi ka waktos patugas munggaran sumping di tempat kejadian.

Bagan ngagambarkeun waktos réspon median pikeun telepon Prioritas Hiji sareng Prioritas Dua di Esquimalt.

Waktu Tanggapan - Esquimalt

Sumber: VicPD
CATETAN: Waktu dipintonkeun dina menit sareng detik. Salaku conto, "8.48" nunjukkeun 8 menit sareng 48 detik.

Laju Kajahatan (Esquimalt)

Laju kajahatan, sakumaha diterbitkeun ku Statistik Kanada, nyaeta jumlah palanggaran KUHP (kaasup pelanggaran lalulintas) per 100,000 populasi.

  • Total Kajahatan (kaasup lalulintas)
  • Kajahatan Ganas
  • Kajahatan Harta
  • Kajahatan lianna

Data diropéa | Kanggo sadaya data dugi ka sareng kalebet 2019, Statistik Kanada ngalaporkeun data VicPD pikeun yurisdiksi gabungan Victoria sareng Esquimalt. Mimiti taun 2020, StatsCan misahkeun data éta pikeun duanana komunitas. Ku alatan éta, bagan pikeun 2020 henteu ningalikeun data pikeun taun-taun katukang sabab ngabandingkeun langsung henteu mungkin sareng parobahan metodologi ieu. Salaku data ditambahkeun leuwih taun saterusna, kumaha oge, tren taun-ka-taun bakal dipintonkeun.

Bagan ieu ngagambarkeun data anu paling sayogi ti Statistik Kanada. Bagan bakal diropéa nalika data énggal sayogi.

Laju kajahatan - Esquimalt

Sumber: Statistik Kanada

Indéks Severity Kajahatan (Esquimalt & Victoria)

Indéks parah kajahatan (CSI), sakumaha diterbitkeun ku Statistik Kanada, ukuran boh volume sarta severity kajahatan-dilaporkeun pulisi di Kanada. Dina indéks, sadaya kejahatan anu ditugaskeun beurat ku Statistik Kanada dumasar kana seriousness maranéhanana. Tingkat kaseriusan didasarkeun kana hukuman saleresna anu diturunkeun ku pangadilan di sadaya propinsi sareng wilayah.

Bagan ieu nunjukkeun CSI pikeun sadaya jasa pulisi kotamadya di SM ogé rata-rata propinsi pikeun sadaya jasa pulisi. Pikeun yurisdiksi VicPD, éta CSI pikeun Kota Victoria jeung Township of Esquimalt ditampilkeun misah, nu mangrupakeun fitur anu munggaran diwanohkeun ku sékrési 2020 data. Pikeun sajarah CSI inohong nu nembongkeun digabungkeun CSI data pikeun yurisdiksi VicPD duanana Victoria jeung Esquimalt, klik di dieu VicPD 2019 Indéks Kasalahan Kajahatan (CSI).

Bagan ieu ngagambarkeun data anu paling sayogi ti Statistik Kanada. Bagan bakal diropéa nalika data énggal sayogi.

Indéks Severity Kajahatan - Esquimalt & Victoria

Sumber: Statistik Kanada

Indéks Severity Kajahatan (Non-telenges) - Esquimalt & Victoria

Sumber: Statistik Kanada

Indéks Severity Kajahatan (telenges) - Esquimalt & Victoria

Sumber: Statistik Kanada

Laju Clearance Tertimbang (Esquimalt)

Laju clearance ngagambarkeun proporsi insiden kriminal direngsekeun ku pulisi.

Data diropéa | Kanggo sadaya data dugi ka sareng kalebet 2019, Statistik Kanada ngalaporkeun data VicPD pikeun yurisdiksi gabungan Victoria sareng Esquimalt. Dimimitian dina 2020 data, StatsCan misahkeun data éta pikeun duanana komunitas. Ku alatan éta, bagan pikeun 2020 henteu ningalikeun data pikeun taun-taun katukang sabab ngabandingkeun langsung henteu mungkin sareng parobahan metodologi ieu. Salaku data ditambahkeun leuwih taun saterusna, kumaha oge, tren taun-ka-taun bakal dipintonkeun.

Bagan ieu ngagambarkeun data anu paling sayogi ti Statistik Kanada. Bagan bakal diropéa nalika data énggal sayogi.

Laju Clearance Tertimbang (Esquimalt)

Sumber: Statistik Kanada

Persepsi Kajahatan (Esquimalt)

Data survéy komunitas sareng bisnis ti 2021 ogé survey komunitas katukang: "Naha anjeun nyangka yén kajahatan di Esquimalt parantos ningkat, turun atanapi tetep sami salami 5 taun ka pengker?"

Persepsi Kajahatan (Esquimalt)

Sumber: VicPD

Block Watch (Esquimalt)

Bagan ieu nunjukkeun jumlah blok aktip dina program VicPD Block Watch.

Blok Watch - Esquimalt

Sumber: VicPD

Kapuasan Umum (Esquimalt)

Kapuasan umum sareng VicPD (data survéy komunitas sareng bisnis ti 2022 ogé survey komunitas anu kapungkur): "Gemblengna, kumaha sugema anjeun kana padamelan Pulisi Victoria?"

kapuasan umum - Esquimalt

Sumber: VicPD

Persepsi Akuntabilitas (Esquimalt)

Persepsi akuntabilitas patugas VicPD tina data survéy komunitas sareng bisnis ti 2022 ogé survey komunitas katukang: "Dumasar pangalaman pribadi anjeun, atanapi naon anu anjeun kantos baca atanapi uninga, punten nunjukkeun naha anjeun satuju atanapi henteu satuju yén Pulisi Victoria tanggung jawab.”

Persepsi Akuntabilitas - Esquimalt

Sumber: VicPD

Dokumén Dileupaskeun ka Umum

Bagan ieu nunjukkeun jumlah pembaruan komunitas (kaluaran warta) sareng laporan anu diterbitkeun, ogé jumlah paménta Kabebasan Informasi (FOI) anu dileupaskeun.

Dokumén Dileupaskeun ka Umum

Sumber: VicPD

Dokumén FOI Dileupaskeun

Sumber: VicPD

Biaya Lembur (VicPD)

  • Investigasi sareng unit khusus (Ieu kalebet panilitian, unit khusus, protés sareng anu sanésna)
  • Kakurangan staf (Biaya anu aya hubunganana sareng ngagentoskeun staf anu teu aya, biasana pikeun tatu atanapi gering dina menit terakhir)
  • Libur Statutory (Wajib lembur waragad pikeun pagawé digawé Statutory Libur)
  • Pulihkeun (Ieu aya hubunganana sareng tugas khusus sareng lembur pikeun unit khusus anu kadua dimana sadayana biaya pulih tina dana luar anu nyababkeun henteu aya biaya tambahan pikeun VicPD)

Biaya Lembur (VicPD) dina dollar ($)

Sumber: VicPD

Kampanye Kasalametan Umum (VicPD)

Jumlah kampanye kaamanan umum anu diprakarsai ku VicPD sareng kampanye lokal, régional, atanapi nasional anu dirojong ku, tapi henteu kedah diprakarsai ku VicPD.

Kampanye Kasalametan Umum (VicPD)

Sumber: VicPD

Keluhan UU Polisi (VicPD)

Total file dibuka ku kantor Standar Profesional. Berkas anu kabuka henteu kedah nyababkeun panyilidikan tina jinis naon waé. (Sumber: Kantor Komisaris Pengaduan Pulisi)

  • Keluhan kadaptar anu tiasa ditampi (keluhan anu nyababkeun formal UU Polisi panalungtikan)
  • Jumlah panalungtikan anu dibuktikeun (UU Polisi investigasi anu nyababkeun hiji atanapi langkung jumlah kalakuan anu salah anu ditetepkeun)

Keluhan UU Polisi (VicPD)

Sumber: Kantor Kapolres Komisaris Pengaduan BC
CATETAN: Kaping mangrupikeun taun fiskal pamaréntah propinsi (1 April dugi ka 31 Maret) nyaéta "2020" nunjukkeun 1 April 2019 dugi ka 31 Maret 2020.

Beban Kasus per Patugas (VicPD)

Jumlah rata-rata file kriminal ditugaskeun ka unggal perwira. Rata-rata diitung ku ngabagi jumlah total file ku kakuatan otorisasi Departemen pulisi (Sumber: Sumberdaya Pulisi di SM, Propinsi British Columbia).

Bagan ieu ngagambarkeun data panganyarna anu aya. Bagan bakal diropéa nalika data énggal sayogi.

Beban Kasus per Patugas (VicPD)

Sumber: Sumberdaya Pulisi di SM

Leungitna waktos dina Shifts (VicPD)

Éféktivitas operasional VicPD tiasa, sareng parantos dipangaruhan ku gaduh karyawan henteu tiasa damel. Leungitna waktos anu kacatet dina bagan ieu kalebet tatu kaséhatan fisik sareng méntal anu lumangsung di gaw. Ieu teu kaasup waktu leungit pikeun kaluar-tugas tatu atawa gering, cuti parental, atawa daun henteuna. Bagan ieu nunjukkeun karugian waktos ieu dina hal pergeseran anu leungit ku perwira sareng karyawan sipil dumasar kana taun kalénder.

Leungitna waktos dina Shifts (VicPD)

Sumber: VicPD

Patugas Deployable (% tina total kakuatan)

Ieu mangrupikeun persentase perwira anu tiasa dianggo pikeun tugas pulisi tanpa larangan.

Perhatikeun: Ieu itungan Point-in-Time unggal taun, sabab jumlah sabenerna fluctuates lega sapanjang taun.

Patugas Deployable (% tina total kakuatan)

Sumber: VicPD

Jam Relawan / Konstabel Cadangan (VicPD)

Ieu mangrupikeun jumlah jam sukarelawan taunan anu dilakukeun ku sukarelawan sareng Konstabel Cadangan.

Jam Relawan / Konstabel Cadangan (VicPD)

Sumber: VicPD

Jam Pelatihan per Officer (VicPD)

Rata-rata jam latihan diitung ku jumlah total jam latihan dibagi ku kakuatan otorisasi. Sadaya palatihan dipertimbangkeun kalebet pelatihan anu aya hubunganana sareng posisi khusus sapertos Tim Tanggap Darurat, sareng latihan pareum-tugas anu diperyogikeun dina Perjangjian Koléktif.

Jam Pelatihan per Officer (VicPD)

Sumber: VicPD

Émbaran Komunitas Esquimalt

Rencana strategis Highlights

Ngarojong Kasalametan Komunitas

VicPD ngadukung kasalametan komunitas sapanjang 2023 kalayan 38,289 réspon kana sauran pikeun jasa, ogé panalungtikan anu terus-terusan nyinggung. Tapi, parahna kajahatan di yurisdiksi VicPD (sakumaha diukur ku Indéks Kajahatan Kajahatan Statistik Kanada), tetep di antara yurisdiksi anu paling luhur dina yurisdiksi kotamadya di SM, sareng di luhur rata-rata propinsi.

  • Dina Januari 2023, VicPD ngalaksanakeun réstrukturisasi utama operasi garis hareup urang, kalayan dampak positif anu signifikan. Tinjauan patengahan nunjukkeun yén lembur Patrol parantos turun 35%, dinten gering parantos turun 21% sareng kiriman biaya ka Crown Counsel parantos ningkat ku 15%.  
    Dina hal waktos réspon, modél énggal urang parantos ngirangan waktos réspon pikeun Prioritas 2, 3 sareng 4 sauran masing-masing langkung ti 40%.  
    Struktur anyar geus ngurangan tekanan considerable nyanghareupan operasi hareup-garis tur geus nyababkeun pamakéan hadé sumberdaya sarta jasa hadé pikeun warga Victoria sarta Esquimalt, kaasup leuwih proaktif jeung dumasar komunitas policing kayaning Proyék Downtown Connect jeung Proyék Angkat.
     
  • Januari 2023 ogé ningali peluncuran éta Tim Co-Respons, nu geus miboga dampak signifikan dina respon kana telepon ku komponén kaséhatan méntal.
  • Dina 2023, kami ogé ngembangkeun sistem in-house anyar pikeun ngamungkinkeun individu sareng usaha ngalaporkeun kajahatan non-darurat kalayan formulir wéb anu ramah-pamaké. Ieu ngagentos sistem anu lami sareng ngahémat $ 20,000 dina biaya lisénsi taunan, bari nyiptakeun pangalaman anu langkung positip sareng streamlined pikeun pangguna.

Ningkatkeun Kapercayaan Umum

VicPD tetep komitmen pikeun earning jeung ningkatkeun kapercayaan masarakat kana organisasi urang ngaliwatan Buka VicPD hub informasi online nu ngidinan warga pikeun ngakses rupa-rupa informasi kaasup hasil layanan masarakat, Kartu Laporan Kasalametan Komunitas quarterly, apdet komunitas sarta pemetaan kajahatan online. Salaku ukuran kapercayaan masarakat, panemuan Survei Komunitas VicPD 2023 nunjukkeun yén 82% réspondén di Victoria sareng Esquimalt puas ku jasa VicPD (sarua sareng 2021 sareng 2022), sareng 69% satuju yén aranjeunna ngarasa aman sareng diurus ku VicPD. (sarua jeung 2022).

  • Dina 2023, kami ngaluncurkeun Meet Your VicPD, dirancang pikeun ngabantosan warga masarakat langkung nyambung sareng jabatan pulisi.
  • Urang ogé ngadegkeun hiji Patugas Komunitas Budaya, anu bakal mantuan deepen sambungan masarakat antara VicPD jeung rupa-rupa budaya urang ngawula.
  • Taun ieu saw kamajuan signifikan dina palaksanaan VicPD urang kanu upacara. Gawe bareng raket jeung mitra Adat, VicPD ilubiung dina upacara berkah pikeun kanu.
    Urang ogé gawé bareng trainers lokal pikeun nyiapkeun kader a sterners (boh perwira sareng staf sipil) pikeun leres-leres nungtun paddlers urang nalika di cai. Latihan ieu museur kana operasi kanu sarta kaasup kompetensi budaya komponen. Kanu jeung tim milu dina upacara raising totem ragrag ieu.

Ngahontal Kaunggulan Organisasi

2023 mangrupikeun taun anu difokuskeun kana rekrutmen sareng ingetan, kalebet usaha anu penting pikeun mastikeun kaséhatan méntal sareng karaharjaan patugas urang. Dampak tina usaha ieu katingal dina kanaékan kakuatan deployable urang.

  • Salila sataun urang ngawanohkeun hiji psikolog in-house, Pagawean Stress Tatu (OSI) Anjing, jeung Sersan Reintegrasi. 
  • Kami parantos kerja keras pikeun nyaluyukeun prosés pamilihan rekrutmen énggal supados urang tiasa nyewa calon anu pangsaéna sacara éfisién. Kami parantos nyéépkeun prosés seléksi kana léngkah-léngkah anu langkung sakedik, ngungkit téknologi supados kirang waktosna, sareng ayeuna urang ngijinkeun pelamar pikeun ngamimitian prosés sateuacan ngalengkepan tés kabugaran fisik. Penting pikeun dicatet yén standar kabugaran, médis, karakter sareng latar tukang urang masih sami. 
  • Dina total, urang ngabagéakeun 40 anggota staf anyar, kaasup 16 perwira recruit anyar, 5 perwira ngalaman, 4 SMCs jeung 15 staf sipil.
  • Urang ogé ngalaksanakeun Sistem Informasi Sumber Daya Manusia anyar (HRIS), anu ningkatkeun pilihan, promosi sareng prosés manajemén staf anu lumangsung. 

 

Ngabagéakeun Beungeut Anyar 

Dina Oktober, VicPD ngabagéakeun munggaran Anjing Intervensi Stress Pekerjaan, 'Daisy.' Daisy disumbangkeun ka VicPD ku Wounded Warriors Canada dina gawé bareng sareng VICD - BC & Alberta Guide Dogs anu nyayogikeun pelatihan pikeun Daisy sareng pawang na. Daisy dilatih pikeun mikawanoh nalika jalma ngalaman pangalaman stres atanapi traumatis, sareng anjeunna bakal aya pikeun ngabantosan sababaraha parasaan éta sareng masihan kanyamanan ka anu peryogi - tambihan konci pikeun suite program pikeun ngadukung kaséhatan sareng kesejahteraan. perwira jeung staf VicPD. 

On Nopémber 10, lima VicPD recruits lulus ti Justice Institute of SM sarta geus dimimitian ngalayanan komunitas Victoria jeung Esquimalt. Salah sahiji recruits meunang dua panghargaan individu pikeun kabugaran jeung kinerja sakabéh pangalusna pikeun sasmita, sikep jeung kapamimpinan. 

Telepon pikeun Service

Dina Q4, panggero pikeun layanan di Esquimalt éta rada handap ti periode usum panas Q3 sibuk, tapi nepi leuwih periode waktu anu sarua taun ka tukang. Esquimalt ningali kanaékan deui sauran pikeun tatanan sosial, tren anu ningkat dina taun sareng sacara signifikan langkung luhur dina waktos waktos anu sami taun ka tukang. Telepon pikeun Lalu Lintas ogé ningkat dina taun ka tukang, sedengkeun telepon pikeun kajahatan Harta turun. 

File Catetan

Nomer koropak: 23-36588 A bikang ditahan pikeun reureuhan jeung asupkeun nalika tatangga disebut VicPD sanggeus dédéngéan kaca break. Anggota ngabales gancang dihadiran, lokasina kasangka di tinggal, sarta nyita tilu senjata api unsafely disimpen di jero.

Nomer koropak: 23-42957 Ngabales panggero pikeun kekerasan domestik dimana hiji jalma dilaporkeun boga pakarang, hiji perwira pulisi ditajong sarta sustained tatu.

File catetan anu sanés kalebet detil anu henteu tiasa dibagikeun ayeuna. 

Kasalametan Lalu Lintas sarta penegak

Q4 ningali usaha anu diteruskeun ku Bagéan Lalu Lintas urang pikeun difokuskeun kaamanan masarakatAranjeunna ngalaksanakeun pagawéan proaktif dina tilu daérah ieu: nyetir anu cacad, pendidikan / penegak zona sakola, sareng pisibilitas tinggi di hiji angkar tina simpang jeung lokasi anu geus jadi perhatian warga masarakat.  

 

Kasejahteraan Masarakat

Saatos serangan 7 Oktober di Israél sareng anu ieu aktivitas di Gaza, VicPD dimimitian nyadiakeun hiji ayana katempo ditingkatkeun salila ibadah jeung kagiatan memorial, jeung rapat rutin sareng komunitas Yahudi sareng Muslim ngadangukeun sareng ngabéréskeun masalah kaamanan. Rapat-rapat ieu lumangsung nalika konflik terus-terusan sareng kagiatan demonstrasi ningkat di sakuliah nagara.  

Presentasi Anti-Gang

Supados nyegah rekrutmen geng naékna di sakola Greater Victoria, agénsi pulisi kotamadya di CRD gawé bareng sareng ngirimkeun sababaraha presentasi 'anti geng'The presentasi anu dirancang pikeun ngadidik jeung ngawartosan kolotna lokal sarta nyadiakeun StrAtégies pikeun mantuan insulate barudak maranéhanana ti trend ngeunaan ieu Presenter kalebet detektif kajahatan utama, ahli analisa & intelijen, MYST, sareng tilas perwira penghubung sakola.

Kaamanan Infrastruktur

Insp. Brown terus nyayogikeun prosedur konci sareng kaamanan pikeun infrastruktur lokal. Dina hudang 7 Oktober serangan di Israel, Insp. Brown damel sareng sababaraha tempat ibadah pikeun ngembangkeun sareng ningkatkeun prosedurna.

Sukarelawan jeung cadangan di Komunitas 

Nalika usum gugur isuk-isuk sareng sonten mimiti langkung poék sareng kaayaan jalan langkung teu kaduga, sukarelawan VicPD terus ngalaksanakeun panjagaan laju di zona sakola di Victoria sareng Esquimalt.  

Tips Kasalametan 

VicPD nuluykeun usaha pencegahan kajahatan ku cara ngadidik masarakat ngaliwatan kampanye informasi jeung tulisan média sosial. Kusabab naékna panipuan penjualan online, tip disayogikeun pikeun ngalaksanakeun penjualan online anu langkung aman. Salaku tambahan, salami bulan Kaamanan Pejalan Kaki dina Oktober, VicPD nyayogikeun tip kaamanan pikeun pengendara, pengendara sepeda, sareng pejalan kaki.

Impaired Nyetir Counter-Serangan 

Dina bulan Désémber, Divisi Lalu Lintas VicPD ngaluncurkeun penghalang jalan anu dituju pikeun merangan gangguan nyetir nalika liburan. Kalawan ngan opat poé roadblocks, perwira VicPD nyandak 21 impaired supir kaluar jalan, kaasup 10 90 poé larangan nyetir. Olahtalatah kaamanan dibagikeun dina saluran média sosial.  

Kampanye Poppy

Inspektur Brown jeung sababaraha perwira ti Divisi Esquimalt ditulungan ku canvassing pikeun Kampanye Poppy taunan Royal Canadian Legion urang.

zikir Poé

Wakil Kapala Jason Laidman, Inspektur Conor King sareng kontingen perwira VicPD ngahadiran upacara Peringatan Poé di Taman Peringatan. 

Pangakuan Sukarelawan  

Sukarelawan sareng Cadangan VicPD diakuan ku tuangeun hatur nuhun anu diayakeun di CFB Esquimalt. Dina total, sakitar 73 Sukarelawan sareng 70 Cadangan nyumbangkeun 14,455 jam palayanan anu ngadukung kasalametan komunitas di Victoria sareng Esquimalt taun 2023, jumlah jam pangluhurna dina lima taun katukang. Kami ogé ngabagéakeun 14 sukarelawan anyar pikeun VicPD dina bulan Nopémber.  

Kiridit gambar: Royal Bay Photography

Perayaan Esquimalt of Lampu

Kapala Del Manak, Wakil Kapala Jamie McRae sareng Inspektur Mike Brown, sareng anggota Divisi Esquimalt, Cadangan sareng Sukarelawan milu dina parade Perayaan Lampu taunan dina 3 Désémber.

Kontes Kartu Libur VicPD

Barudak perwira VicPD, staf, sukarelawan sareng cadangan dipénta ngalebetkeun karya seni pikeun kontes kartu ucapan Libur VicPD taunan ka-7. Jumlahna aya 16 gambar anu katampa ti barudak umur 5 - 12 taun. Urang narrowed handap ka luhur 3 urang, sarta ngayakeun sora umum pikeun milih juara. Karya seni anu unggul ditampilkeun salaku kartu ucapan Liburan VicPD resmi 2023. .

Luncheon Natal Esquimalt manula

Dina 8 Désémber, Kapala Del Manak, Inspektur Mike Brown sareng Cst Ian Diack ngahadiran tuang siang Natal Esquimalt Seniors di Pusat Rékréasi Esquimalt.

Esquimalt Singa Natal Hampers

Tanggal 22 Désémber Sersan Hollingsworth sareng Anna Mickey damel sareng Esquimalt Lions pikeun nyiapkeun sareng nganteurkeun hamper tuangeun Natal pikeun anu peryogi di Township. VicPD ogé nyumbangkeun kotak-kotak kaulinan pikeun The Salvation Army's Christmas Toy Drive. 

Ramalan kauangan awal pikeun ahir taun 2023 mangrupikeun defisit operasi kira-kira $746,482, utamina kusabab pengeluaran pangsiun, anu bakal ditagihkeun kana Kawajiban Manfaat Pagawe, ogé sababaraha barang anggaran operasional anu masih ditaliti ku Propinsi dina Bagian 27( 3) UU Kepolisian. Sanaos kalolobaan prosedur tungtung taun parantos réngsé, jumlah saleresna tiasa robih nalika Kota ngalengkepan pamariksaan akhir taun sareng penilaian aktuaria ngeunaan kawajiban karyawan. Pengeluaran modal $381,564 di handap anggaran, nyababkeun kontribusi bersih sakitar $100,000 kana cadangan modal. $ 228,370 ogé ditarik tina Financial Stability Reserve pikeun biaya panalungtikan anu dianggarkeun sareng signifikan.