Déwan Pulisi Victoria sareng Esquimalt

Peran Déwan Pulisi Victoria sareng Esquimalt (Dewan) nyaéta nyayogikeun pangawasan sipil kana kagiatan Departemen Pulisi Victoria, atas nama warga Esquimalt sareng Victoria. The UU Polisi masihan Dewan wewenang pikeun:
  • Ngadegkeun hiji departemén pulisi bebas sarta nunjuk kapala constable jeung constables séjén sarta pagawé;
  • Langsung sareng ngawas jabatan pikeun mastikeun penegak peraturan kota, undang-undang kriminal sareng undang-undang British Columbia, pangropéa hukum sareng katertiban; jeung pencegahan kajahatan;
  • Laksanakeun sarat-sarat sanés anu dijelaskeun dina UU sareng undang-undang anu relevan; jeung
  • Maénkeun peran konci pikeun mastikeun yén organisasi ngalaksanakeun tindakan sareng kagiatanana dina cara anu tiasa ditampi.

Déwan beroperasi dina pangawasan Divisi Layanan Pulisi Kementrian Kaadilan SM anu tanggung jawab pikeun Déwan Pulisi sareng pulisi di SM. Déwan tanggung jawab pikeun nyayogikeun jasa pulisi sareng penegak hukum pikeun kotamadya Esquimalt sareng Victoria.

anggota:

Walikota Barbara Desjardins, Ketua Co-Ketua

Saatos ngalayanan tilu taun di Déwan Perbandaran Esquimalt, Barb Desjardins mimiti kapilih Walikota Esquimalt dina bulan Nopémber 2008. Anjeunna kapilih deui salaku Walikota di 2011, 2014, 2018, sareng 2022 ngajantenkeun Esquimalt janten Walikota anu paling panjang dina padeukeut. Anjeunna mangrupikeun Ketua Déwan Daerah Ibukota [CRD], kapilih dina taun 2016 sareng 2017. Sapanjang karirna kapilih, anjeunna parantos lami dikenal pikeun aksésibilitas, pendekatan kolaboratif, sareng perhatian pribadi kana masalah anu diangkat ku konstituénna. Dina kulawarga sareng kahirupan profésionalna, Barb mangrupikeun pendukung anu kuat pikeun hirup anu aktip sareng séhat.

Walikota Marianne Alto, Wakil Ko-Katua

Marianne mangrupikeun fasilitator ku dagang sareng gelar universitas dina hukum sareng sains. Pangusaha anu aktip dina komunitas sabab mangpuluh-puluh taun, Marianne mimiti kapilih jadi Déwan Kota Victoria di 2010 sareng Walikota di 2022. Anjeunna kapilih jadi Déwan Distrik Daerah Ibu Kota ti 2011 dugi ka 2018, dimana anjeunna pupuhu Landmark Pasukan Tugas Khusus ngeunaan Hubungan Bangsa-Bangsa Pertama. . Marianne mangrupikeun aktivis seumur hirup anu kuat ngabela pikeun equity, inklusi sareng kaadilan pikeun sadayana.

Sean Dhillon - Ditunjuk Propinsi

Sean mangrupikeun Bankir generasi kadua sareng Pamekar Harta generasi katilu. Dilahirkeun ka indung tunggal imigran Asia Kidul anu rajin, Sean bangga parantos kalibet dina jasa masarakat sareng kaadilan sosial saprak yuswa tujuh taun. Sean mangrupikeun jalma anu ngaidentifikasi diri sareng cacad anu teu katingali sareng katingali. Sean mangrupikeun pupuhu kapungkur tina Pusat Serangan Seksual Victoria sareng Wakil Ketua Masarakat Perumahan Threshold. Salila jabatanna, anjeunna ngatur nyiptakeun hiji-hijina Klinik Serangan Seksual di nagara éta sareng ngagandakeun jumlah imah nonoman anu aya di CRD. Sean nyaéta Diréktur Déwan / Bendahara di PEERS, Pupuhu Pusat Terapi Lalaki, Sekretaris di Alliance to End Homelessness sakuliah Greater Victoria, sareng Diréktur Dewan di HeroWork Canada. Sean ngagaduhan gelar Institute of Corporate Directors ti Rotman School of Management, sareng gaduh pangalaman dina Governance, DEI, ESG Finance, Audit and Compensation. Sean nyaéta Pupuhu Pamaréntahan Déwan Pulisi Victoria & Esquimalt sareng anggota Asosiasi Pamaréntahan Pulisi Kanada.

Micayla Hayes - Ditunjuk Propinsi

Micayla nyaéta Présidén & CEO sakola kuliner London Chef sareng bisnis katering anu aya di kota Victoria. Anjeunna nyepeng Bachelor of Arts sareng Master of Arts dina Criminology sareng gaduh pangalaman damel sareng program kaadilan réstoratif. Anjeunna ayeuna mangrupikeun Pimpinan Program / Fasilitator di Pusat Koreksi Daerah Pulo Vancouver.

Paul Faoro - Ditunjuk Propinsi

Paul Faoro nyaéta Principal of PWF Consulting, nyadiakeun organisasi di SM kalayan pituduh strategis dina urusan hubungan kuli kompléks, masalah pagawean, hubungan stakeholder, jeung urusan governance. Sateuacan ngadegkeun PWF Consulting di 2021, Paul nyekel jabatan Présidén sareng CEO sareng divisi SM Kanada Union of Public Employees (CUPE). Sapanjang karirna 37 taun, Paul parantos nyepeng seueur jabatan anu kapilih dina sadaya tingkatan dina CUPE sareng gerakan tenaga kerja anu langkung lega kalebet salaku Wakil Présidén Umum CUPE Nasional, sareng salaku Perwira sareng Féderasi Buruh SM. Paul gaduh pangalaman dewan sareng pamaréntahan anu ageung ogé pelatihan dina kapamimpinan, prosedur parleménter, hukum tenaga kerja, hak asasi manusa sareng kaséhatan sareng kaamanan padamelan.

Tim Kituri - Ditunjuk Propinsi

Tim nyaéta Manajer Program tina program Master of Global Manajemén di Sakola Usaha di Royal Roads University, peran anjeunna dicekel saprak 2013. Nalika digawé di Royal Roads, Tim réngsé Master na di Komunikasi Internasional jeung Intercultural, nalungtik post- kekerasan pamilihan di nagara asal na Kenya. Tim ngamimitian karirna di akademisi di Universitas Saint Mary di Halifax, Nova Scotia. Salila tujuh taun, anjeunna damel di sababaraha departemén sareng kalungguhan, ti Kantor Alumni sareng Luar Negeri, Departemén Pangembangan Eksekutif sareng Profesional, sareng salaku asistén ngajar di sakola bisnis. Tim nyepeng Master of Arts dina Komunikasi Internasional jeung Intercultural ti Royal Roads University, a Bachelor of Commerce kalawan Spésialisasi Marketing ti Saint Mary's University, Bachelor of Communications kalawan Spésialisasi Public Relations ti Daystar University, sarta Sertipikat Pascasarjana di Pelatihan Eksekutif, kalawan Kursus Pelatihan Canggih dina Pelatihan Tim sareng Grup ti Royal Roads University.

Elizabeth Cull - Ditunjuk Propinsi

Elizabeth parantos nyéépkeun sadayana karir pendidikan sareng padamelan dina widang kabijakan umum salaku pagawé, majikan, sukarelawan, sareng pejabat anu kapilih. Anjeunna janten Menteri Kaséhatan SM ti 1991-1992 sareng Menteri Keuangan SM ti 1993-1996. Anjeunna ogé konsultan pikeun pajabat kapilih, pagawé umum, organisasi nirlaba, pamaréntah lokal sareng Adat, sareng korporasi swasta. Anjeunna ayeuna Ketua Asosiasi Komunitas Burnside Gorge.

Hak Pangadilan Holly - Ditunjuk Municipal (Esquimalt)

Holly réngsé gelar BA dina Studi Inggris sareng Lingkungan di Universitas Victoria, Master Hak Asasi Manusa di Universitas Sydney, sareng Sertipikat Pascasarjana dina Pelatihan Eksekutif di Royal Roads University. Manehna geus complemented atikan dirina kalawan coursework tambahan dina mentorship, mediasi, jeung badami ti Royal Roads jeung Justice Institute of SM. Lima taun ka tukang, saatos langkung ti 20 taun di Pamaréntah Kota, Holly ngamimitian peranna ayeuna salaku Panaséhat Perumahan sareng Pelatih Kapamingpinan. Anjeunna ngalayanan Pulo Vancouver sareng Kapuloan Teluk.

Holly saméméhna dilayanan dina Boards pikeun Kapamingpinan Victoria jeung Pasar Patani Esquimalt. Anjeunna mangrupikeun Présidén CUPE Lokal 333, sareng ayeuna janten Présidén Kamar Dagang Esquimalt. Manehna geus ngumbara solo ka leuwih 30 nagara, meuntas Samudra Atlantik, sarta terus petualangan mancanagara dina kasempetan.