Rapat Dewan & Notulen

Rapat dewan pulisi kedah dilaksanakeun sacara umum kecuali Sec. 69.2 tina UU Polisi diterapkeun. Jadwal taunan sesi Publik rapat Déwan Pulisi Victoria & Esquimalt di handap. Rapat dilaksanakeun jam 5:00 sareng disiarkeun langsung / dirékam dina saluran YouTube Dewan Polisi. Anggota masarakat anu hoyong hadir sacara pribadi kedah sumping di markas VicPD paling lami ti jam 4:50 supados staf tiasa ngadaptarkeun hadirin sareng dibawa ka rohangan rapat. Kabéh sémah VicPD diwajibkeun nyadiakeun KTP di tukeran pikeun tag "diiringkeun" bari di gedong.

2024

tanggal agenda menit waktu location
Januari 16 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
Pébruari 27 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
Maret 19 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
April 16 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
bisa 21 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
Juni 18 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
Juli 16 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
September 17 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
Oktober 15 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
November 12 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD
Désémber 10 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD

2023

tanggal agenda menit waktu location
Januari 17 5: 00 PM Rapat Dewan/Dewan Gabungan (Pusat Konférénsi Victoria)
Pébruari 21 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube
Maret 21 5: 00 PM  Déwan Pulisi - YouTube
April 18 5: 00 PM  Déwan Pulisi - YouTube
bisa 16 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube
Juni 13 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube
Juli 18 5: 00 PM  Déwan Pulisi - YouTube
September 19 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube
Oktober 17 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube
November 7 5: 00 PM Board Joint / Rapat Déwan - Victoria Konférénsi Center
November 21 5: 00 PM Déwan Pulisi - YouTube | Markas VicPD

2022