Ngalaporkeun Kajahatan atanapi Keluhan Lalu Lintas Online

Aya tilu jinis keluhan anu kami laksanakeun ngalangkungan ngalaporkeun online: Keluhan Lalu Lintas, disangka kagiatan narkoba anu curiga di tempat tinggal atanapi harta jeung Kajahatan di handap $ 5000 dimana hiji tersangka teu mungkin diidentifikasi. Pelaporan online ngamungkinkeun anjeun nyandak tindakan nalika cocog pikeun anjeun sareng mangrupikeun panggunaan sumberdaya pulisi anu efisien sareng efektif. Nalika anjeun ngalaporkeun kajahatan online:

  • file anjeun bakal reviewed
  • Anjeun bakal dibéré nomer file
  • Kajadian anjeun bakal lebet kana protokol pelaporan kami, ngabantosan kami ngaidentipikasi pola sareng ngalihkeun sumber pikeun ngajagi lingkungan anjeun kalayan leres.
  • Pikeun ngajukeun Laporan Kajahatan anjeun online anjeun kedah gaduh alamat email anu sah.

Upami ieu mangrupikeun Darurat, ulah ngirim laporan online, tapi langsung nelepon 911. 

Aya dua jinis keluhan lalu lintas anu anjeun tiasa laksanakeun online:

  1. INFORMASI UMUM - Ieu mangrupikeun inpormasi umum anu anjeun hoyong kami waspada pikeun tindakan penegak poténsial upami waktos sareng sumber diijinkeun. nyaéta. masalah kontinyu kalawan speeders di wewengkon Anjeun.
  2. Tuduhan Diteundeun Atas Nama Anjeun - Ieu dititénan nyinggung nyopir yén anjeun ngarasa ngajamin aksi penegak jeung anjeun hoyong pulisi ngaluarkeun Tiket Pelanggaran atas nama anjeun. Anjeun kedah daék ngadatangan pangadilan sareng masihan bukti.

Aya sababaraha jinis kajahatan anu anjeun tiasa laporkeun sacara online:

  • Kagiatan Narkoba Disangka atawa Dicurigakeun di Padumukan atawa Harta
  • Keluhan Graffitti
  • Maling handapeun $ 5000 dimana anjeun teu nyaho kasangka. Ieu kalebet:
    • Pariksa panipuan handapeun $5000
    • Kiridit sareng Kartu Debit handapeun $5000
    • Maling tina Kendaraan sahandapeun $5000
    • Maling sapédah handapeun $5000
    • Maling handapeun $5000
  • Mata Uang Palsu
  • Harta Leungit
  • Kapanggih Sapédah