Die Victoria en Esquimalt Polisieraad bevestig die Provinsie van British Columbia het die Raad se appèl ingevolge artikel 27 van die Polisiewet rakende VicPD se 2022-begrotingsversoek. 

Die provinsie het opdrag gegee dat rade die $1,342,525 XNUMX XNUMX tekort finansier wat voortspruit uit die Township of Esquimalt Council se besluit om nie goed te keur nie sekere items in die 2022 VicPD-begroting soos voorgelê deur die Raad. Dit het $254,000 XNUMX in oortydbefondsing vir die Groter Victoria-noodreaksiespan en Openbare Veiligheidseenheid ingesluit, sowel as ses polisiebeamptes en vier burgerlike poste.

Die Raad se rol is om 'n begroting vir VicPD daar te stel wat voldoende en doeltreffende polisiëring binne sy diensgebied weerspieël. By die opstel van die begroting neem die Raad 'n verskeidenheid faktore in ag, insluitend die verskillende behoeftes, doelwitte en prioriteite van elke munisipaliteit, die prioriteite van die Minister, huidige en verwagte polisiëringsuitdagings wat deur die Raad en Hoofkonstabel waargeneem word, en die VicPD Strategiese Doelwitte.

 

-30